torstai 27. lokakuuta 2016

Waco - ei itsemurha, vaan joukkomurha

Seuraavasta videosta kerrotaan paljon Victor Thornin kirjan Hillary (and Bill) 3: The Murder Volume luvussa Waco:

https://www.youtube.com/watch?v=Xr9pQ1pIbiU

Seuraavastakin videosta on puhetta (Waco: The Big Lie):

https://www.youtube.com/results?search_query=waco+the+big+lie&spfreload=1

Myös seuraava:

https://www.youtube.com/results?search_query=waco+the+rules+of+engagement

19.4.1993 liittovaltion agentit rynnäköivät Wacossa saarrettuun maatilaan Mount Carmel, jossa uskonnollinen lahko oli ollut saarrettuna. Iskussa käytettiin tankkeja ja helikoptereita. Totuus on, että 86 miestä, naista ja lasta murhattiin liittovaltion toimesta. Antautumaan pyrkivät ihmiset ammuttiin. Lahkon jäseniä ammuttiin myös helikoptereista. Maatilaan ammuttiin kyynelkaasua vaarallisempaa kaasua sekä herkästi syttyviä kemikaaleja, jotka sytytettiin sitten. Tavoitteena oli juuri tulipalo eli kyseessä oli murhapoltto.

Pienet lapset, jotka olivat liian pieniä kaasunaamarien käyttöön, olivat alttiina kuusi tuntia CS-kaasulle, joka on kielletty Pariisin kemiallisten aseiden käyttöä koskevassa sopimuksessa (Evans-Pritchard). Suurin osa naisten ja lasten ruumiista löytyi toisistaan kiinni pitäneinä betonivarastoalueelta keittiön läheltä, jonne he olivat ilmeisesti jääneet loukkuun (tulituksen aiheuttamien) sortumien keskelle (James Tabor-Eugene Gallagher: Why Waco/1995). 51 päivää aiemmin, sunnuntaiaamuna 28.2.1993 n. 100 raskaasti aseistautunutta Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms (ATF) agenttia olivat hyökänneet rakennuksia kohti kovaa huutaen kuin he olisivat hyökännneet huumekartellin kimppuun. Tällöin paikalla oli ollut vain n. 100 asukasta, enimmäkseen naisia ja lapsia. Davidin Oksa (Branch Davidians) oli melko rauhallinen ryhmä, josta ei ollut ollut kenellekään harmia. Texasin tyyliin ja rahaa ansaitakseen ryhmä osti ja myi aseita ja oli kerännyt laajan asekokoelman. Toiminta oli ja on edelleen täysin laillista.

28.2. agenteilla oli myös helikopterivarmistus. Waco Tribune Herald kertoo myös, että agentit hyppäsivät karja-autoista ja heittivät tärähdyskranaatteja ja huusivat: "Tulkaa ulos". Lahkoa johti David Koresh (Vernon Wayne Howell, 1959-1993). Lahkoon kuulunut Harvardissa opiskellut tuomari Wayne Martin soitti hyökkäyksen alettua hätänumeroon 911 rakennuksen sisältä: "Täällä on 75 miestä rakennuksemme ympärillä ja he ampuvat meitä. Kertokee heille, että täällä on naisia ja lapsia ja että hyökkäys on pysäytettävä. Martin pyysi poliisilta 25 kertaa hyökkäyksen pysäyttämistä (Deborah Stone&Christopher mannion: Slick Willie 2/1994).

Mutta mikään ei voinut sammuttaa hyökkääjien verenhimoa nyt. Ratsiaan oli määrätty 100 miehen armeija luotiliiveihin puettuja ja raskaasti aseistettuja miehiä, jotka potkivat ovia ja ikkunoita säpäleiksi. Vaikka paidoissa luki "ATF", ratsian toteutustavan saattoi olettaa laukaisevan puolustautumisreaktion (R.W. Bradford: It came from Arkansas/1993). Rakennuksesta vastattiin tuleen ja laukaustenvaihdossa kuoli neljä agenttia 20 haavoittuessa. Lahkolaisia kuoli kuusi ja neljä haavoittui. Yksi haavoittuneista oli Koresh (Tabor-Gallagher).Tämän jälkeen BATF saartoi maatilaa 51 päivää.

Wacon taustalla on useita syitä. Ennen Wacoa naispuoliset ATF-agentit "väittivät tulleensa seksuaalisesti ahdistelluiksi ja kiusatuiksi miespuolisten kollegoiden taholta" (Stone&Mannion). Toimisto oli joutumassa kriisiin julkisuuskuvansa vuoksi. Syytökset moninkertaistuivat, kun ohjelma "60 minuuttia" teki raskauttavan paljastuksen niihin liittyen (sama). Ratsia tehtiin vain päiviä ennen vuosittaista määrärahoihin liittyvää kuulemistilaisuutta, joka oli ratkaiseva viraston budjetin kannalta. Tarpeellinen ja onnistunut ratsia avaisi mahdollisuuksia rahoitukselle (sama). Tietenkin tässä täytyy olla muitakin syitä. Ilmeisesti osa niistä on hämärän peitossa. On kuitenkin käynyt ilmi, että lahkolla oli asepaja, jossa muutettiin puoliautomaattiaseita automaattiaseiksi. Tämä saattaisi viitata siihen, että lahkon kautta oli harjoitettu pimeää aekauppaa CIA:n toimeksiannosta. Oliko Koresh muuttunut epäluotettavaksi tällaisne toiminnan vetäjien suhteen? Vastaava toimintaahan oli Arkansasissa Iran-Contra -vyyhtiin liittyen. Ehkäpä maailmaa johtavan perverssin lahkon ihmisvihan lisäksi kyseessä oli pahuuden palvomisen lisäksi myös tällainen syy. Kristinuskon vastaista propagandaa myös harjoitettiin tapaukseen liittyen, tietenkin valheiden perusteella. Myös aseiden ja valkoisten vastaista propagandaa. Militioiden yms. Tosin Waco laukaisi militiatoiminnan boomin, koska ihmiset huomasivat joutuvansa mahdollisesti puolustamaan itseään kommunistisia vallanpitäjiä vastaan. Pian lisää myös murhautetuista agenteista.

Kaikki Clintonin hallinnon kertoma on valhetta Wacon tapauksesta. Väitettiin, että Koresh olisi käyttänyt hyväkseen lapsia kodissaan. Liittovaltion oiekuskansleri Janet Reno väitti jopa, että lapsia piestiin tilalla. Pääpsykiatri tri Bruce D. Perry Texasin Lasten sairaalassa ja Baylorin Lääketieteellisen Opiston työntekijä, joka on tutkinut tyttöjä, jotka oli vapautettu ATF:n ratsian ja tuhoiskun välillä, ei löytänyt mitään todisteita Koreshin sekaantumisesta lapsiin tai edes nuoriin naisiin (Richard Odom: Circle of Death). Ratsian jälkeisenä päivänä FBI:n johtaja William Sessions kertoi kansallisessa televisiouutislähetyksessä, että FBI:llä ei ollut mitään suoraa todistetta lasten hyväksikäytöstä maatilalla tuolloin. Siten FBI:llä ei ollut tällaisesta todisteita (sama). Oikeusministeriö selvensi myös ratsian jälkeen, että sillä ei ollut mitään todisteita lasten hyväksikäytöstä 51 päivän piirityksen aikana (Tabor-Gallagher). Texasin Lastensuojelupalvelu tutki hyväksikäyttösyytökset 1992 ja totesi ne perättömiksi todisteiden puuttuessa (sama). Heidän johtajansa Bob Boyd sanoi, että ATF:n ratsian jälkeen lapset olivat terveitä, onnellisia ja heistä oli huolehdittu ja välitetty (Bradford). Clintonit olivat jälleen valehdelleet. He eivät juuri koskaan puhu totta.

Agentit, jotka kuolivat ratsian yhteydessä helmikuussa, olivat Bill Clintonin henkilkökohtaisesti valitsemia palvelemaan turvallisuustehtävissä hänen presidentinvaalikampanjansa 1992 aikana. Sen jälkeen kaikki neljä oli siirretty Salaisesta Palvelusta säännölliseen ATF:n kenttätyöhön. Vielä ihmeellisempää oli, että heidät oli valittu kaikki vielä Waco-ratsiaan (Odom). The American Justice Federation omisti videonauhan ensimmäisestä Waco-ratsiasta. Siinä näkyi: "Neljä agenttia kiipeää katolla. Kolme heistä etenee rakennukseen ikkunan läpi. Neljäs agentti, kun hän oli odottanut toisten menevän sisälle, heittää kranaatiksi paljastuneen esineen sisään ikkunasta. Hän myös tulittaa ikkunast asisään tämän jälkeen. Kolme ikkunast asisään mennyttä agenttia on ratsiassa kuolleiden listalla. He eivät kuolleet lahkolaisten luodeista. Heidät murhattiin ja se oli ilmeinen lavastus (Michael Kellett: The Murder of Vince Foster/1995). Miehet etenivät Koreshin makuuhuoneeseen. Vain he olivat saaneet tämän tehtävän. (Sama. Samasta aiheesta myös Kellett: Phantoms of the World Stage/2006, Ken Thomas: Parapolitics/2006)

Maatilaa oli tarkkailtu jo pitkään. Koresh tunnisti soluttautujan ja kysyi sheriffiltä, miksi häntä vakoiltiin. Omituisia tarkkailijoita oli havaittu ja maatilaa oli tarkkailtu myös ilmasta. Itse asiassa koko kesän 1992 oli tuntunut, kuin kopteri olisi aina ollut taivaalla. Maatila kuvattiin ilmasta ilmeisesti moneen kertaan. Viranomaiset eivät kuitenkaan koskaan pidättäneet Koreshia. He olisivat pystyneet tekemään sen helposti. Esim. silloin, kun hän säännöllisesti poistui maatilalta Pizza Hutiin syömään tai hölkkäämään. Koresh ei piilotellut eikä esiintynyt väärällä nimellä. Hän oli täysin avoin. Koska hän ei ollut mikään enkeli, oli hän joutunut alistumaan ratsioihin jo aiemmin. Kun ne oli tehty asiallisesti, hän oli hyväksynyt ne. Mitä ilmeisimmin 28.2.1993 ei ollut pääasiallinen tavoite tehdä tarkastusta, vaan murhata Koresh tulitaistelussa, joka tietenkin olisi luettu hänen viakseen. ATF tiesi verenvuodatuksen tapahtuvan ja oli vihjannut paikalliselle ambulanssille, jotta se olisi ollut valmiina. Tämän työntekijä vihjasi asiasta paikalliselle elevisiolle KWTX-TV, joka lähetti reportterin ja kuvausryhmän paikalle.

Ironista kyllä, tämä johti Koreshin pelastumiseen tuona päivänä. Em. reportteri kävi valmistautumassa ryhmineen jo klo 07:00 aamulla maatilan ympäristössä. Reportteri eksyi ja soitteli puhelimellaan, eksyi uudelleen ja törmäsi postinkantajaan, joka neuvoi miehen oikeaan suuntaan. Postinkantaja oli kuitenkin lahkolainen, joka heti kuvausauton poistuttua juoksi varoittamaan lahkolaisia. ATF oli myös itse kutsunut paikallisia televisioasemia kuvaamaan ratsiaa. Lähteinä kahteen edelliseen kappaleeseen olivat olleet Odom ja Bradford. Tähän mennessä Koresh oli jo selvittänyt, että yksi lahkolaisista oli kavaltaja. Mitä teki median hulluksi koiraksi esittämä mies? Sanoi agentti Rodriguezille: ATF ja Kansalliskaarti olivat tulossa. Tee nyt oma valintasi.Me tiedämme, että he ovat tulossa." Koresh ei tappanut petturia ja agenttia, vaan toivotti onnea, kun tämä käveli ovesta ja poistui maatilalta." (Dick Reavis: The Ashes of Waco/1995).

Lahkolaiset eivät suinkaan aikoneet hyökätä agenttien kimppuun. Jos he olisivat halunneet väijyttää hyökkääjät tai avata tulen, he olisivat sijoittua sopivasti ja ampua jo lähestyviä autoja ja meihiä, jotka poistuivat niistä. Davidin Oksan puolustusasianajajan mielestä lahkolaiset olisivat voineet ampua .50 kaliiberin konekivääreillä hyökkääjät kuoliaaksi jo avoimiin autoihin.FBI:n Waco-komentaja Jeffrey Jamar totesi myös Okeusministeriön haastattelussa, että lahkolaiset olisivat voineet ampua kaikki agentit kuoliaiksi jo autoihin aseillaan (Kellet/2006). FBI taas saarron aikana järjesti meluterroria, jonka avulla lahklaisia estettiinnukkumasta. Se katkaisi sähköt ja jätevesihuollon maatilalta. Lopulta se puhkoi tankeilla reiät seiniin ja ruiskutti vaarallista kyynelkaasua 15 sekunnin intervalleissa. Lopulta FBI sytytti koko maatilan tuleen. Kuin enteillen tätä, kaiken muun mahdollisen metelin sekään oli kovaäänisistä soitettu Nancy Sinatran laulamana "These boots are made for walking", jossa myös uhotaan vastustajan polttamisesta. 200 kanisteria kyynelkaasua käytettiin, mutta kyseessä oli vaarallisempi kaasu, CS. Se on hengenvaarallista ja tappavaa ja lisäksi tulenarkaa (Bradford).

Kun kaasutus ja tankkien särkemiset olivat alkaneet klo 06:04, puolen tunnin kuluessa lahkolaiset heiluttivat valkoista lippua. Myrkkykaasutus kuitenkin jatkui. William Sessionsin vastustuksesta huolimatta Janet Reno oi määrännyt käytettäväksi kiellettyä kasua (CS) ja käyttämään tankkeja hyökkäyksessä.Hän oli määrännyt rynnäkön.Klo 9:55 tankki eteni läpi pääovesta ja klo 11:47 tehtiin uusi tankkihyökkäys. Muutamaa minuutti amyöhemmin koko maatila oli liekeissä.Kun hallitus oli sytyttänyt maatilan tuleen, kovaäänisistä kuului Koreshia pilkkaavia viestejä. Saartorenkaasta ei päässyt pakoon. Pakenevia piiritettyjä ammuttiin FBI:n Delta-joukkojen taholta. "Liittovaltion viranomaiset sanoivat monessa ruumiissa olleen luodinreikiä" (Rodney Stich: Defraudin America/1994).

Lastenmurhaaja Hillary

Kuka on vastuussa siitä, että FBI ampuu saarretusta maatilasta pakenevia, kun lahko on antautunut? ATF järjesti ratsian, joten tässä jo liikutaan Liittovaltion johtamassa operaatiossa maaseudun sijaan. Lisäksi siis Oikeusministeriö ja Janet Reno olivat ottaneet piirityksen johtoonsa. Kuitenkin juuri maatilan tuhoamisen aikana Janet Reno oli aamulla 19.4. lähtenyt klo 09:00 Bostoniin ja jätttänyt komentopaikkansa (Stone-Manion). Reno oli muutenkin Clintonien nukke. Bill Clinton oli lähettänyt tärkeimmän alaisensa Texasiin jo kaksi päivää ennen ensimmäistä ratsiaa. 28.2. Clintonin läheinen ystävä Roger Altman, vararahaministeri, oli saanut tehtäväksi varmistaa, että "kaikki sujuu pehmeästi ratsian aikana" (tämä oli tietenkin valhetta ja todellinen tavoite lieneekin saavutettu). Altman jopa teki erityisen matkan Wacoon, kun oli jakanut käskyt 26.2 (Odom). Siis rahaministeri? Vaika Koreshin lahko asusti vain Wacossa Texasissa, muiden kaupunkien ja osavaltion agentit olivat mukana operaatiossa. ATF suunnitteli operaatiota kuukausia ennen ratsiaa. Kaikki merkit viittaavat vallan huipulle. Asian tiimoilta järjestettiin huipputason kokous, jolloin Houstonissa ATF:n johtomiehet Houstonista, Dallasista, Albuquerquesta, Miamista ja Little Rockista neuvottelivat (sama). Siis johtajat ja agentit Little Rockista Arkansasista ja myös Floridasta neuvottelivat Texasin piirin asiassa Dallasin ja Houstonin väen kanssa. Asioiden alkaessa tapahtua, Clinton käski USA:n oikeuskanslerin (Renon edeltäjän) Stuart Gersonin pitää häntä ajan tasalla ratsian edistymiseen nähden (sama). Alamme olla asian ytimessä.Gerson kertoi W. Sessionsille tehtävästään aamulla ennen ratsiaa.Gerson soitti presidentille klo 7:30. Kaksi tuntia ennen tapahtumien alkua. Ratsian aikana presidentti sai kaksi puhelua Valkoisen Talon viestijohtajalta (George Stephanopoulos), joka kertoi ratsian edistymisestä. Kaiken jälkeen presidenttiä informoitiin uudelleen (sama).

Ratsioiden jälkeen kokoontuivat neuvonpitoon Webb Hubbell (Rose-lakifirman aatelia, Hillaryn vanha työtoveri ja luotettu, avustava korkein oikeuskansleri), Bernie Nussbaum (Clintonien tärkeimpiä alaisia, Valkoisen Talon konsultantti), Bruce Lindsey (presidentin neuvonantaja)G. Stephanopoulos ja Mack McLarry (Valkoisen talon henkilöstöpäällikkö). 12.4. Janet Renosta tehtiin korkein oikeuskansleri, jolloin hän piti palvaerin Hubbelin, Nussbaumin, Sessionsin ja muiden Valkoisen Talon ja FBI:n virkamiesten kanssa.Samalla viikolla Hubbell osallistui kokoukseen Valkoisessa Talossa, jossa neuvoteltiin suunnitelmasta lisää. Mukana olivat myös Lindsey ja Vince Foster (sama). Kun Foster on kuvioissa mukana, myös Hillary on lähellä taustalla ohjailemassa. CNN:n Larry King Livessä esiintynyt Linda Tripp oli sitä mieltä, että Foster, Hillary Clintonin ohjeistamana, lähetti käskyn hyökätä Wacon maatilalle (Uutiskommentti, Winter v. 2001, s. 2-3: "Määräsikö Hillary Clinton iskun Wacoon?"). Yllä olevasta linkistä avautuvan videon tekijä T. March Bell on samaa mieltä. "Itse asiassa saimme nimettömiä puhelinsoittoja Oikeusministeriön johtajilta ja tuomareilta (managers and attorneys), jotka uskovat, että Web Hubbell oli painostanut Renoa ja että paine oli lähtöisin USA:n Ensimmäiseltä naiselta" (sama). Bell selitti edelleen: "Rva Clinton, Foster ja Hubbell tekivät yhdessä töitä Wacon asiassa...Hubbellin toimistoon tuli soittoja Hillaryltä ja Vince Fosterilta kriisin aikana (sama). Bell teki johtopäätöksen: "Rva Clinton tuli koko ajan kärsimättömämmäksi, kun Wacon pattitilanne dominoi otsikoissa ja uutislähetyksissä Clintonien hallinnon ensimmäisinä kuukausina. Se oli hän, joka painosti haluttoman Renon toimintaan. Hän oli hyvin haluton määräämään hyökkäyksen..." Renon sanotaan pyytäneen avustajiltaan, että he olisivat keksineet syyn siihen, että hyökkäystä ei tehtäisikään. (sama) Linda Tripp kertoo lapsenmurhaaja Clintonin jäisestä kylmyydestä, kun hän todisti karmeiden uutisten esiyttämistä filmillä Fosterille ja Hillary Clintonille. Kun Foster näki kauhut tulipaloineen ja lasten ruumiineen, hän tuli valkoiseksi ja hänen kasvonsa ja koko ruumiinsa alkoi nykiä. Foster oli absoluuttisesti murskana, koska tiesi osuutensa tragediassa. Fosterin käskyttäjä ja kaikesta vastuullinen Hillaryn reaktio puolestaan oli sydämetön (sama). Kolme viikkoa myöhemmin, Vince Fosterin murhaa seuranneena yönä Clintonit varastivat Fosterin toimistosta kaikki raskauttavat aineistot. "Emme ehkä koskaan saa tietää, mitä tietokoneella oli Mount Carmelissa. Fosterin Waco-aineisto voisi antaa vastauksen, mutta se päätyi Hillarylle miehen kuoleman jälkeen (Mack White: Waco, Vince Foster and the secret war). Journalisti Amrose Evans-Pittchard verifioi salaisen datan olemassaolon.  "Foster piti Waco-dokumentteja lukitussa kabinetissa, jonne ei päässyt edes hänen sihteerinsä (APFN: Hillary directed Waco, 10.2.2000 s.1) Erikoisjoukkojen asiantuntija Steve Barry sanoi: "Hillary pisti pystyyn erityisen "kriisikeskuksen" Valkoiseen Taloon, joka hoiti Waco-asiat. Siellä häntä palveli Vince Foster, joka leskensä mukaan oli jälkeenpäin kauhuissaan verilöylystä Wacossa, josta Valkoinen Talo oli vastuussa (sama).

"Lahkon jäsenet jotka olivat juosseet ulos palavan talon takaa - tämä puoli ei näkynyt TV-kameroissa - surmattiin FBI:n tarkka-ampujien toimesta" (White). Tämä onmerkittävää, sillä Waco ei ollut mikään itseaiheutettu joukkoitsemurha, johon syy olisi Koreshissa tai lahkolaisissa. Pikemminkin kyseessä oli murha, yksinkertaisesti ja selkeästi, jonka oli järjestänyt liittovaltion hallitus, Hillary Clinton sen operaatioiden kontrolloijana. Tämä käy ilmi edellä ja ensimmäisessä linkissä oleva video kertaa asiat. Toisessa videossa Waco: the Big Lie, "videonauha ratsiasta osoittaa, kuinka kolme ATF-agenttia ammutaan omien luodeista. Aiemmin mainittu katolle jäänyt agentti ampuu kolme sisälle mennyttä. Monen mielestä agenttien on täytynyt kuolla tässä ja myös teon olleen tarkoituksellinen. Kolme kuollutta olivat olleet Bill Clintonin henkivartijoita vuoden 1992 kampanjan aikana (sama). Muistamme myös neljännen kuolleen olleen kuin ihmeen kautta juuri neljäs turvamies, joka oli siirretty ATF:n palvelukseen ja määrätty ratsiaan. Tämä antaa olettaa, että kaikki neljä kuollutta kuolivatkin ATF:n omien joukkojen kautta ja tarkoituksellisesti. Siten lahkon saamat murhasyytteet ovat perusteettomia. Kolmas dokumentti, "Waco: the Rules of Engagement" sisältää materiaalia, jossa näkyy huononnetussa  tiedusteluhelikopterin kuvaamassa nauhassa tarkka-ampujien tulitusta sekä tankkien tulittavan palopommeja rakennuksen (sama). Kolmen videon katselu riittää ilman kirjojen lukemista osoittamaan, että lahkolaiset eivät sytyttäneet Mount Carmelin tulipaloja. Pikemminkin koko inferno oli FBI:n harkitusti läpiviemä ja suunniteltu operaatio, jossa tankit ja helikopterit ovat ampuneet ensin tulenarkaa kemikaalia ja sitten palopommeja järjestääkseen murhapolton. Joukkomurhan täydensivät pakenevia ampuneet sala-ampujat.Älkä usko valheisiin, vaan katso itse. Kongressiedustaja Jim Traficant totesi paikalla olleen sata televisiokameraa, mutta ei yhtään paloautoa. Hänen mielestään huonosti suunniteltu, mutta tietenkin kaikki oli suunniteltu juuri näin. Vasta tulipalon sytyttyä paikallinen palokunta hälytetiin. Paloautojen saapuessa FBI:n operaation johtaja Jeff Jamar esti niitä menemästä lähelle palavia rakenteita. Hän väitti liian vaaralliseksi tätä, koska lahkolaiset ampuivat. FLIR ja videomateriaali osoittavat, että ei ole todisteita minkäänlaisesta Davidin Oksan tulituksesta ja oli kaukaa haettua olettaa, että moisen infernon aikana mitään tulitusta lahkolaisilla olisi ollut enää mielessään. Siitä huolimatta Jamarin oli käsketty menetellä tällä tavalla (Kellett/2006)

Motiivi

Koska lahkolaiset poltettiin elävältä hallituksen toimesta ja Koresh selvästi haluttiin surmata ilmeisesti monen avustajansa kera, on mietittävä syitä tähän.Alussa oli jo lueteltu motiiveja, joita varmasti on ollut useampia. Myös puhuttiin mahdollisesta CIA:n projektin päättämisestä. Oliko Koresh murhattava, koska hän tiesi liikaa CIA:n asekaupasta ja Menan operaatioista jne.? Vuosien kuluessa monet ovat sanoneet, että Mount Carmel oli tiedustelupalvelun operaation naamio (White, s. 4). Maaseudun Davidin Oksan pappi Wacossa on sanonut, että Koresh oli tehnyt työtä CIA:lle (sama). lahkon ottaminen tähtäimeen alkoi jo George Bushin ollessa presidenttinä ja kun Clinton ei ollut edes vielä presidenttiehdokas. Miksi ihmeessä hallitus olisi piitannut niin paljon tästä omituisesta kultista Texasissa? Miksi Clintonit laittoivat paljon energiaansa maaseudun uskonnollisen lahkon kukistamiseen ja samalla tosiasiassa saivat aikaan painajaisunen julkisuuskuvansa suhteen (etenkin USA:ssa, jossa totuuteen pääsi helpommin kiinni)? Toukokuussa 1992 tutkinta alkoi varsinaisesti, kun McLennan Countyn vastaava sheriffi informoi ATF:n Austinin toimistoa epäilyttävistä UPS-kuljetuksista Davidanien omistamaan konekauppaan ja varastorakennukseen "the Mag Bag", joka sijaitsi muutaman mailin päässä maatilasta Useita tuliaseiden lähetyksiä oli lähetettu Mag Bagiin, kukin enemmän kuin 10 000 $ arvoisia. Koresh oli ostamassa myös tuhansia 7.62 mm:n panoksia AK-47 puoliautomaattikivääreihin, satoja conversion kits/(=muuntosarjoja???), joita käytettiin muuttamaan puoliautomaattisia (lower receiver housing ?) Colt AR-15 aseita täysin automaattisiksi M-16 aseiksi (Odom). Tämä kuulostaa juuri vastaavalta asepajalta, jollaisia Terry Reed perusti Arkansasiin. Koresh myös käytti samoja hankkijoita, jotka valmistivat osia myös CIA:n asesalakuljetusoperaatiooon Arkansasissa 1980-luvulla. Näihin kuuluivat Nessard Gun Parts Illinoisista, Sarco Inc. New Jerseystä, joka myi muuntokittejä Arkansasiin ja Texasiin 80-luvulla; Olympic Arms Inc. Washingtonista (jälleenmyyjä), Center Fire Systems Kentuckystä ja Shooters Equipment South Carolinasta (sama). Osa kiteistä myytiin samaan aikaan, kuin CIA:n operaatio oli pyörimässä (sama). ATF huomsi myös, että Davidilaiset olivat ostaneet 40 000$ arvosta aseita, ukaan luettuna sata ylempää receivers (?) muuttamaan puoliautomaattiseia AR-15 aseita konetuliaseiksi (David Limbaugh: Absolute Power/2001).

Oliko Waco vain aseiden valmistus- ja muuntopiste CIA:lle? Oliko Mount Carmel vastaava salainen tehdas kuin Seth Wardin POM? Ja mikä tärkeintä, oliko Koreshilla jokin välirikko tai muu ongelma CIA:n suhteen, joka johti vastaavaan kohtaloon kuin miehillä esim. nimeltään Richard Nixon tai Manuel Noriega? Oliko Koresh valmis antamaan ilmi tietonsa, vai pelättiinkö tällaista? Murhattiinko hänet vain varmuuden vuoksi? Pitikö koko maatila / tehdas tuhota varastoineen, jotta todisteet tuhoutuisivat nopeasti? Koresh selvästi yritettiin murhata jo helmikuussa, mutta samalla koko alue joutui hyökkäyksen kohteeksi eikä vain hän. Jos tämä tuntuu liian ihmeelliseltä, mieti sitä, että jo Bush Sr. alkoi suunnitella invaasiota.

Waco - a new Revelation

Videon on ohjannut asn van Vleet ja kertoja siinä on 17 vuoden FBI-veteraani tri Fredric Whitehurst. Monet muut veteraanit toteavat rohkeasti, että hallituksen versio tapahtumista ei ole uskottava ja että amerikalaisille ei ole kerrottu koko totuutta. Tuomari (attorney) Jack Zimmerman vieraili Mount Carmelissa piirityksen aikana, todisti myöhemmin: "Oli erittäin paljastavaa, että ATF ampui ensin...Näin luodinreiät etuovessa. Lähes jokainen reikä oli sisään tuilleen luodin tekemä ja ovi on metallia. Sen vuoksi asian voi todeta helposti (Kellet 2006). Nauhoitettu 911 -puhelu kahden lahkolaisen ja larry Lynchin välillä vahvistaa hallituksen syyllisyyden: Wayne MArin: "Uusi vaunu, jossa enemmän ihmisiä; enemmän aseita tulittaa. He tulittavat He.. Emme me." Steve Schneider: "Tuolla on uusi vaunu, jossa on lisää heitä." LL: "Mitä?" S: "Uusi vaunu, jossa lisää ihmisiä ja lisää aseita. Sieltä he tulevat." L: "Ok, W. Kerro..." S: "Emme tulita yhtään. Se emme ole me. He." L: "Allright. Odota. Yritän saada heidät kiinni. Älkää vastatko tuleen, okay?" (sama)

ATF sanoi, että heillä oli kolme videokameraa kohdistettuna etuoveen. Mutta kun kaikki ei onnistunut vielä tuolloin, he väittivät, että mitään kameroita ei ollutkaan. Ne katosivat. Myös heidän online-lokikirjansa joko katosivat tai niistä on revitty sivuja. David Koresh matkasi Wacoon lähes joka päivä hölkkäämään tai hoitamaan asioita. Hänet olisi voitu pidättää tai esittää määräys ratsiaan rauhanomaisesti milloin tahansa. Sen sijaan hallitus järjesti massiivisen aseellisen hyökkäyksen. "Logit, joita pidetään piilossa ATF:ssä osoittivat, että Koresh oli lähtenyt 28.1. Mt. Carmelista. San Antonion oikeudenkäynnin aikana puolustusaisanajajat esittivät asekauppiaan toimijan, joka toi mukanaan tilausvahvistuksia, jotka osoittivat Koreshin olleen hänen luonaan 29.1. Tommy Spangler todisti, että Koresh oli tullut hänen työpaikalleen 24.2.(sama) Kun agentit esittivät määräyksen, he eivät käyttäneet megafonia tai yrittäneet lähestyä Koreshia etukäteen tai esim. koputtaneet oveen. Samasta oikeudenkäynnistä puolustusasianajaja Codgell: "Jos Koresh olisi ollut ovella ja toivottanut tervetulleiksi ratsaajat, tämä ei olisi muuttanut mitään missiostanne ja taktiikastanne? Olisitte heitelleet tärykranaatteja ja täydentäneet "dynaamisen sisääntulonne"? " ATF:n erikoisagentti King: "Näin on." (sama)

Monet ovat ihmetelleet, miksi paikallinen Texasin osavaltion poliisi tai jopa Wacon paikallinen poliisi ei hoiytanut tehtävää, kuten asiaan kuuluisi. Miksi juuri ATF - Liittovaltion virasto? Ja miksi operaatio toteutettiin kuin olisi olut kyse sodasta? Miksi joukot eivät kertoneet, keitä he olivat tai esittäneet etsintämäräystään? Koresh avasi oven ja sanoi heille: "Peräytykää. Täällä on naisia ja lapsia. Perääntykää. Haluan neuvotella. Koreshin mukaan silloin, kun hän tuskin oli saanut sanottua viimeiset sanat suustaan, häntä ammuttiin, kuten myös hänen appeaan Perry Jonesia, joka kuoli haavoihinsa. (sama). Ensimmäisen ratsausyrityksen jälkeenlahkolainen Michael Dean Schroeder surmattiin ATF:n agenttien toimesta, kun hän oli palaamassa kotiin metsän läpi. Hänen ruumiinsa oli jätetty rotkoon viideksi päiväksi. Siinä oli seitsemän luodinreikää, kaksi korvan takana lähietäisyydeltä ammuttuna. Hänet oli murhattu eikä ollut kysymystäkään, etteikä häntä olisi ammuttu ATF:n toimesta piirityksen aikana. Hänen rikoksensa? Hän oli ollut poissa ensimmäisen ratsian aikana ja yritti mennä perheensä luokse." (sama)

51-päivän piirityksen aikana FBI:n neuvottelija kertoi lahkolaiselle Steve Schneider, että "kenelläkään ei ollut lupaa tulla ulos maatilalta minkään syyn nojalla tai heitä kohdeltaisiin raskaalla tavalla." Vaikutelma oli se, että hallitus halusi Davidin lahkolaisten kuolevan sisälle ja että he eivät olisi pystyneet puhumaan lehdistölle. Neuvotteluiden aikana tehtiin selväksi, että Koresh kohortteineen oli halukas neuvottelemaan. Neuvottelija S. Schneiderin mukaan "suuri joukko ihmisiä olivat halukkaita tulemaan ulos, jos olisivat voineet tehdä sen välittäjän johdolla, kuten esim. talkshow-isäntä Ron Englemanin. (sama) Koresh antoi myös ymmärtää, että olisi antautunut joukolle Texas Rangers. Tämä taas antoi ymmärtää suostuvansa ottamaan vastaan antautumisen, jos saisi FBI:ltä valtuudet De Guerinin järjestämänä. FBI torjui ehdotuksen ja kaikki muut kolmannen osapuolen yritykset, vaika ne olisivat olleet kuinka lupaavia. (sama). Kun KRLD-radion Ron Engleman alkoi lähettää Davidin lahkon kannalta sympaattista ohjelmaa, FBI:n erikoisagentti Jeff jamar muistutti radioaseman johtoa, että Liittovaltion Viestintäkomissio myöntää lisenssit radioasemille. FBI-komentaja Jamar siis manipuloi median ulosantia uhkailemalla radioasemaa lisenssin epäämisellä (sama).

William Sessions, FBI:n johtaja halusi neuvotella kasvokkain Koreshin kanssa. Oikeusministeriö kielsi häntä neuvottelemasta ja kieltäytyi järjestämästä lentokonetta. Maaliskuussa maatilan sähköt ja vesihuolto katkaistiin. Reno oli antanut luvan ampua. FBI:llä oli kolme "Sinistä" tarkka-ampujaryhmää asemissa lähellä maatilaa nimeltään Sierra One, Sierra Two ja Sierra Three. Mies näistä vastuussa oli FBI-agentti Lon Horiuchi, joka ampui Vicky Weaverin kuoliaaksi Ruby Ridgessä, kun tämä piteli imeväisikäistä lastaan. Häntä syytettiin taposta  ja kv. lain mukaisesti saatujen dokumenttien mukaan hänen kuolettava ammuntansa Vicky Weaveria kohtaan oli perustuslain vastaista. Horiuchin tiedetään ampuneen lahkolaisia kohti 19.4.1993. Hänen roolinsa tuona päivänä oli hallituksen palkkaama hit-man. Kun kuolleille lahkolaisille, jotka olivat yrittäneet paeta maatilalta, tehtiin ruumiinavauksia, heillä ei todettu olleen savua tai nokea keuhkoissaan, mutta luodinreikiä kyllä käsissään ja vartaloissaan. Nämä ihmiset oli ammuttu, kun he olivat yrittäneet jättää rakennukset. Monet kyselevät, miksi lahkolaiset eivät poistuneet 51.päivänä. Vastaus on, että koska FBI:n aDelta-joukkojen agentit ampuivat pakenijoita. Ruumiinavaukset paljastivat 26 lahkolaisen kuolleen ampumahaavoihin." (sama)

Hallituksen videonauhoissa tulijuovia on havaittavissa helikoptereista maatilan yllä. Video- ja FLIR-kuva-asiantuntija tri Edward Allard sanoo, että nämä tulileimahdukset ovat konekivääritulta 600 laukausta minuutissa. Hän sanoo, että oli mahdotonta, että välähdykset olisivat olleet auringonvalonheijastuksia. Helikopterin ovesta voi nähdä ammuntaa jalustaosasta. Toisella hallituksen videonauhalla miehet tulevat ulos tankin hätäluukusta ja ampuvat rakennuksiin automaattiaseilla. Allard vahvistaa kyseessä olleen selvästi tulituksen 1/30 sekunnin nopeudella. Kn tankki tuhoaa rakennuksen katon, tulitusta on havaittavissa pihalla FBI:n agenttien aseista. FBI-johtaja Louis Freech valehteli hampaat suustaan kiistäessään tulitukset. Kun Oikeusministeriö valehteli hallituksen tulituksen olleen auringonvaloa, "Yhtään laukausta ei ammuttu sisältä." Hallituksen FLIR paljasti myös, että klo 12:10 automaattiaseet tulittivat maatilaa ainoan oven kohdalla, joka ei ollut tulessa. 15 ihmistä löydettiin kuolleina tämän oven luota. Nimettömänä esiintynyt agentti videolla sanoo, että ammutut lahkolaiset olivat joukkomurhan uhreja. Hallitus oli syyllinen ensimmäisen asteen murhiin. Luonnollisesti sen vuoksi hallitus ei tehnyt lainkaan ballistisia testejä joukkojensa aseista maatilalla. Lahkolaisten ruumiit pakastettiin tutkimusta varten, mutta hallituksen kannalta mukavasti joku katkaisi virran näistä pakastimista ja ruumiit mädäntyivät kelvottomiksi näytteitä varten. Lisäksi moni ruumis oli valkaistu tai tuhottu rikospaikalla jo ennen poiskuljettamista alueelta. Rikolliset tuhosivat todisteet konnuuksistaan ja petoksestaan. Entinen FBI:n tuliasiantuntija ihmettelee todisteiden tuhoamista ja rikospaikan siivoamista FBI:n timesta. Paikalliset kuolinsyyntutkijat eivät saaneet luovuttaa aineistoa Waco-uhreista tutkijoille. Ilmeinen kysymys on: Miksi? Mitä salailtiin ja sotkettiin? Murhista vastuussa oleva Bill Clinton ilmestyi televisioon ja valehteli hampaat suustaan (sama).

FBI:llä oli CS-kaasua 48 tunniksi. Jo klo 10 ensimmäisenä aamuna kaikki oli käytetty ja lisää kanistereita lennätettiin Houstonista. Kyseessä oli siis vaarallinen ja tappava kaasu, jonka käytön kieltävän sopimuksen USa oli tuolloin allekirjoittanut sitovasti. FBI kaasutti bunkkeria kaksi tuntia suoraan CS-kaasulla. Alue, jossa naiset ja lapset olivat, oli täysin suljettu ja viattomia uhreja suihkutettiin suoraan ilman ilmanvaihtoa. Lapset eivät voineet pitää kaasunaamareita ja muidenkin naamarit lakkasivat toimimasta kolmen tai neljän tunnin kaasutuksessa. Kaasu on kuin napalmia tai happoa heidän ihoillaan. Lahkolaisten iho alkoi kuoriutua tässä ajassa suurilta alueilta. Eläkkeellä ollut eversti Rex Applegate on maailman yksi arvostetuimmista mellakkakontrollin asiantuntijoista. Hän sanoi näiden kidutettujen lahkolaisten tulleen niin suuressa määrin kaasutetuiksi, että he eivät olisi kyenneet poistumaan alueelta. (sama). Hallituksen video esittää räjäytyksen piha-alueella ja tätä seuraa enemmän tulitusta tankeista. Päivä oli vuoden tuulisimpia ja on olemassa hallituksen videomateriaalia, joka osoittaa, että tulta kiihdyttäviä materiaaleja käytettiin kaikkialla siellä, missä tulipaloja syttyi.  Palavia projektiileja näkyy ammuttavan kranaatinheittimistä tankeista kiinteistöön. FBI käytti Mach 651 projektiileja pyroteknisinä laitteina ja ne sytyttivät tulipalot. Tutkijat löysivät myös Waco-todisteista pyroteknisiten ammusten laatikoita kivikasoista. Ammukset läpäisivät puiset rakenteet eli niitä oli ammuttu ulkoa päin sisälle sytyttämään tulipaloja. Pyroteknistä materiaalia löytyi kaikkialta sieltä, missä tulipalot syttyivät. Eversti Jack Frost, USA:n ilmavoimien yhteysupseeri vahvisti, että laitteet olivat voineet sytyttää tulipalot Wacossa (sama).

Harvat selviytyjät vahvistivat, että naiset ja lapset eivät olleet itsetuhoisia. He olivat valelleet itseään vedellä eläkseen kauemmin. Dokumentti esittää myös suuren räjähdyksen, jonka jälkeen FBI oli edennyt taloon. FBI ampui asukkaat ja vei lisää räjähteitä paikalle. Kattoon ilmestyy tällöin uudessa räjähdyksessä suuri reikä. Räjähdysaineasiantuntija prikaatinkenraali Ben Partin sanoo empimättä, että voimakkaan räjähteen räjähdys teki tämän reiän kattoon.Tämän bunkkerin seinät olivat g-8 -betonia. Partin kertoo kyseessä olleen "shaped charge". Hallitus väittää Koreshin itse räjäyttäneen kotinsa.(sama)

Viisi päivää ennen infernoa salaisessa kokouksessa Janet Reno ja Delta Forcen jäseniä tapasivat. I. luokan kersantti USA:n armeijassa Steven M. Barry sanoi, että virallisesti tämän ryhmän nimi oli Combat Applications Group. Maaliksuussa 1993 Gene Cullen CIA:n erikois ops-ryhmästä paljasti, että CIA:n päämajassa oli pidetty kokous, jossa Delta Forcen ja Oikeusministeriön edustajat keskustelivat suunnitelmistaan Wacon varalle. Myöhemmin hallitus myönsi, että Delta Forcen jäseniä oli Wacossa tankkien sisällä ja tarkka-ampujapisteissä. Tämän vahvistaa James B. Francis, Texas Department of Public Safety:n virkailija, joka huomautti: "On olemassa todisteita, jotka voivat vahvistaa oletuksen, että Delta Force otti osaa hyökkäykseen." (sama) Gene Cullen (CIA) oli samaa mieltä ja sanoi, että tietyt Delta Forcen jäsenet myönsivät olleensa paikalla ja osallistuneensa myös todellisuudessa tulitaisteluun lahkolaisia vastaan. Cullen kertoi lehdelle Dallas Morning News, että arviolta kymmenen DF-jäsentä osallistui hyökkäykseen. (sama) Steven Barry lisäsi, että eskadroona B Delta Forcesta oli seillä ja veteli liipaisimista. Tällainen USA:n armeijan henkilökunnan käyttö on rikos The Posse Comitatus Actin mukaan. Se kieltää sotavoiman käytön USA:n kansalaisia vastaan.

14.4. ja 15.4. kokoontuivat Bernard Nussbaum, Vince Foster ja Webb Hubbell. He keskustelivat sotavoiman käytöstä Wacossa. Vince Fosterista tuli osoitinmies operaatiolle. Kun se päättyi kuin päättyi, hän sanoi surullisesti: "FBI valehteli minulle". Lisa Fosterin mukaan Vince Foster oli hyvin murheissaan/traumatisoitunut tusinoittain kuolleiden lasten tähden. Ainakin hänen olisi pitänyt olla. Tri lan Stone, Harvardin lain japsykiatrian professori nimitti Oikeusministeriön omaa tutkimusta itsestään "totaaliseksi valkopesuksi". "Ministeriö väitti Wacon operaatiota menestykseksi vaikka kaikki potilaat kuolivat. (Limbaugh) Huomioitavaa on, että yllä mainitun kokouksen kaikki kolme henkilöä olivat poikkeuksellisen läheisiä ja tärkeitä Hillary Clintonin edustajia. Nussbaumia on nimitetty "Hillaryn aivoiksi", Webb Hubbell oli hänen oikea kätensä j aoperatiivinsa Rose-lakifirmassa jo ja Vince Foster oli hänen läheisin neuvonantajansa, luotettu ja jonkin aikaa myös rakastajansa. He ekskustelivat sotavoimasta Wacossa. Nainen vaikuttaa kylmveriseltä tappajalta.Hallitus murhasi lapsia Ruby Ridgessä, Wacossa ja hallitus murhasi lapsia myös Oklahoma Cityn päivähoitokodissa v. 1995, kuten tulemme näkemään.

Itse en oikein usko, että Foster olisi tullut petetyksi. Ehkäpä hän halusi välttää muiden kuin omantunnon moitteet asiassa. Hillaryä ei ainakaan petetty. Jos Fosteria petettiin, niin sen takana oli Hillary ja co. Ehkäpä Foster ei tiennyt ihan kaikkea, mutta arvasi loput aina jälkeenpäin. Hänethän raivattiinkin pian tieltä pois.

Luvusta Body Count: Carlos Ghigliotti: Avainasiantuntijatodistaja Waco-tutkimuksessa, joka havaitsi kiistatont atodistusaineistoa siitä, että FBI-agentti tulittilopullisen tuhoan aikana Davidin Oksan maatilaa. Ghigliotti oli infared-filmiteknologian analyysin asiantuntija, joka oli tehnyt töitä edustaja Dan Burtonin House Government Reform-komitealle. Ghigliottin pahoin mädäntynyt ruumis löytyi 29.4.2000. Lokakuussa 1999 Ghigliotti kertoi Burtonin komitealle, että hänen analyysiensä mukaan lämpökuvista ja videonauhoilta Wacosta indikoivat, että FBI tulitti Mount Carmel-maatilaa 19.4.1993. Ghigliotti aikoi kertoa senaatin komitealle, että hallituksen joukot ampuivat tulipalosta pakoon yrittäviä. Lisäksi Ghigliottilla oli "kiistatonta faktaa siitä, että FBI valehteli, kun se väitti, että maatilan takasivulla ei ollut ammuttu rakennuksiin. Ghigliotti oli halukas viemään jutun liittovaltion oikeuteen. "Hän oli viimeistelemässä raporttiaan kongressille ja oli myös neuvonut asianajajaa nostamaan 100 miljoonan dollarin kanteen vääristä kuolemantapauksista hallitusta vastaan Davidin Oksan jäsenten ja heidän lastensa puolesta. Ghigliottin todettiin kuolleen luonnollisista syistä (Kellet, myös Arkanicides. Clinton Body Count-netisivu) .

11 kommenttia:

 1. Vai, että joukkoitsemurha ?

  https://youtu.be/1vk_-Vuf2rY

  VastaaPoista
 2. Youtube katselijat kommentoivat tästä Wacon tapauksesta tehtyjä youtube-dokumentteja mm. näin :

  I'm 63yrs old and remember this like it was yesterday. My grown children have never heard of the Waco Massacre until I told them. How did we let a generation forget. Would they vote for another Clinton. This sad story has to be told again especially before the 2016 election. The cries of the mothers and their babies that were killed must be heard again before another Clinton gets in the White House.

  maybe one day they will come after all of us

  War crimes on United States citizens. This is our government.

  If you vote for Hillary this is what your voting for!

  I believe there were more deaths caused by the Clinton's than by the latter GW Bush. That includes 911 and the Iraqi war casualties on both sides. Although the US government is now ignoring some sections of the constitution. It's just a matter of time unless we can successfully vote in an outsider for President (I have doubts) some one who is new to Washington with excellent staff that can clean out the corruption that the Bush-Clinton and the Five major networks have amassed upon the working class Americans. We will experience Totalitarianism soon. The internet, free speech and free and fair journalism is soon gone.

  the government killed those people it's plain as day the FBI started the fire and anybody who tried to escape was killed by the military and they use explosives to kill the women and children that was hiding in the bunker and if you do not believe that the US government is capable of doing something like this then you really are brainwashed and it's going to be a sad day when they come for all of us and all of you line up just like the sheepeople you are being led to the slaughter.

  the United States government does not care about us and they will not hesitate to kill anyone who stands up and opposes them there has been too many occasions that something like this has happened in the government and the military and law enforcement has got away with murder and I fear that it's going to happen again any rational thinking person should have figured it out by now if Hillary Clinton becomes president every United States citizen lives will be in danger even more so then it ever was before people if you haven't already it's time to wake up to what's really going on the government will not hesitate to kill us everyone speaks of a revolution enough talk it is past time for us to take action

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/watch?v=UoE73WNoCXo

  Tässä sanotaan, että FBI myöntää nyt, että 4 agenttia eivät kuolleet lahkolaisten laukauksiin. Siis Hillary...

  VastaaPoista
 4. tuolla jossain 35min. eteenpäin sanotaan, että FBI:n "Rules of engagement" sääntöjä muutettiin 6 viikkoa ennen Wacon tapahtumia...
  https://www.youtube.com/watch?v=JCG0OQsPcyU

  Koko ohjelma kannattaa kuunnella toki.

  Noista neljästä henkivartijasta löytyy hidastuskuvaa
  https://youtu.be/PQ1b-PHdFZU?t=632


  VastaaPoista
 5. Tämä oli esisoittoa Wacolle,
  https://youtu.be/g0PxzoTHJJg

  VastaaPoista
 6. Tuntuu, että tämä Clinton on aivan läpeensä paha ihminen. Täysiverinen murhaaja.

  VastaaPoista
 7. Näinköhän Hillary joutuu oikeuteen?

  Trumpin 100% Israel videot katosivat hetki sitten tubesta ?

  https://youtu.be/Y4iEKX3pN0w

  Uusi Tube kanavani
  https://www.youtube.com/channel/UCCFoN7gYwCZhQ8fFjnbvSCQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaahah...Youtube poisti uuden kanavani muutamassa minuutissa... uusi yritys:
   https://www.youtube.com/channel/UCCFoN7gYwCZhQ8fFjnbvSCQ

   Poista
 8. Osassa 2 (57:54 alkaen)jotain Wacosta
  http://maaradio.fi/index.php/fi/laehetykset/viihde/158-podcast-ep-12-word-of-mouth-torjuntavoitto-mutta-muuttuuko-mikaeaen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät lähetykset. Melko varmaa todellakin on, että jos joku oli hengissä FBI:n hyökättyä, heidät tapettiin. Tästä meillä ei tietenkäänole todisteita, mutta kaikki viittaa tähän ja homma näytti silkalta teurastukselta muutoinkin.

   Huolestuttavaa on tieto siitä, että USA:n poliisivoimat aiotaan osavaltioiden osalta lakkauttaa ja siirtää liittovaltion uuden poliisin valtaan kaikki maassa. Ja tämä siis olisi YK:n alainen, kuten siis kai kohta Suomenkin pollarit tai siis EU-poliisi korvaa Suomen poliisin. Maailman loppu ja NWO on nyt käsillä.

   Toivottavasti nyt tämä ei ole totta, vaan jotain uneksintaa. Ikävä kyllä podcasteissa oli tietämääni asiaa jo lähes kaikki eli paljon asiaa. Näkyy vain olevanvakiovieras tuo Arto Lauri, joka vaikuttaa huuhaa-tyypiltä.

   Poista
  2. Jwo:ta (talmudismia) han täällä joka puolella ajetaan käytäntöön. Ihmettelen vain, mistä ne saavat 100% lojaalit -joukot jotka lähtevät omaa kansaansa ja läheisiään vastaan Tšeka / NKVD -tyyliin? Mutta ei se liene kuitenkaan mahdotonta nykypäivänäkään?
   Kuuntelin juuri erään haastattelun jossa on esimerkki miten tämä talmud-koneisto käyttää ulkomaisia koulutettuja miehiään kapinallisarmeijana (arabikevät) ajaakseen omia intressejään. Kyse on siis Hillaryn touhuista lähi-idässä :
   http://magneettimedia.com/miksi-venaja-auttaa-syyriaa/#comment-38231

   Ehkä jokin Soldiers of Odin tai Suomi-ensin, ehkä jopa vastarinta.com on just tällänen viritys? Persuthan jo ihan julkisestikin tätä ovat.

   Tai ehkä erehdyn ja maalailen vain piruja seinille. Toivottavasti niin. Mutta kaikki ei ole kohdallaan, jollei vieläkään huomata esim. Nizzan viimekesäistä kuorma-auto iskua false-flagiksi? Sen perään vastarinta.com :in kirjoittelu muslimiterroristeista ja sen perustella asemiin asettautuminen oli todellinen pettymys. He lähtivät periaatteessa suoraan De Witin -kelkkaan, en nää enää mitään eroa.

   Arto Lauri on itseasiassa yhdessä tuon sivuston podcastissa tunnustanut olevansa 'ikään kuin' TVO:n toivoma oppositio. Voin etsiä tarkan kohdan siitä äänitteestä, jos haluat, missä hän tunnustaa asian.

   Arto Laurihan ei ota mitään kantaa siihen, onko koko atomiteoria hoax. Hän itse asiassa promotoi juuri tätä ainakin minun mielestäni hyvin epäilyttävää atomiteoriaa juuri ydinvoimateollisuuden toivomalla tavalla. Eli hoaxia ei paljasteta. Koko nuclear fear-mongering -sanasto on hänen käytössään ja eikä hän kerro mitä voimalaitosten reaktoreissa oikeasti tapahtuu - tapahtuuko siellä oikeasti mitään, vai onko koko homma vain näytöstä ? Sillä lukuja ydinvoimaloitten tuotantokapasiteetista on helppo väärentää - siirretään vain pilkkua. 500,0 MW - voikin oikeasti olla 50,00 MW. Kuka pystyy asian oikeellisuuden tarkastamaan - hyvin harva.

   En pidä Arto Lauria enää mitenkään aitona ydinvoima-kriitikkona.


   Keskusteluja Laurin kanssa tässä :

   https://plus.google.com/u/0/+artolauri/posts/9dCsvVCqTAp?sfc=true

   “The idea of atomic energy is illusionary but it has taken so powerful a hold on the minds, that although I have preached against it for twenty-five years, there are still some who believe it to be realizable.”
   — Nikola Tesla

   About neutron :
   “i have done a terrible thing, i have postulated a particle that cannot be detected.” - Wolfgang Pauli

   Poista